skip to Main Content

Jeg oprettede virksomheden ecoes Consulting i vished om, at markedet savnede den eksterne resource og specialet “Komponent og Sourcing Ingeniør”, da den rolle typisk kun findes i den større virksomheder med mange sideløbende projekter – eller hvor rollen i den mindre virksomhed som oftest varetages af den lokale udviklings m/k, måske bistået af indkøb – og/eller den eksterne leverandørs applikations ingeniører.

Jeg er uddannet i Århus i 1983 udi elektronikken, og har henover tid samlet til bunke af erfaring fra udvikling (software og hardware), produktion, som applikations ingeniør og line manager, indkøb og den mere strategiske sourcing disciplin – tilsat en bred vifte af relaterede fagområder som mekanik, software og QA  inden for Medico, Automation/Industri. Distribution og EMS. Og jeg har således etableret en global mangfoldighed af indsigt til elektronikkens komponent producenter og leverandører.

Derforuden har jeg løbende tilføjet teoretiske grundlag inden for Markedsføring, Projektledelse, Supply Chain Management, Indkøbsjura og mere til.

Mit mantra omkring ecoes Consulting er, at påtage mig både rollen som sparrings- og løsningspartner – at tage kompetent ansvar for at indsamle og koncentrerer viden, muligheder og risici omkring den enkelte opgave……………

Og så må der altså godt følge lidt hjerteblod med i opgaven.

Komponent og Sourcing Ingeniør

Lars Hedegaard

Freelance konsulent
freelance konsulent

Back To Top